Uten Flash   |   Med Flash
Ingvill og Morten sier:

"Grunnen til at vi velger å flytte til Laksvatn og Simonbakken, kan oppsumeres med 4 punkter: Oppvekstvillkår, friluftsliv, økonomi og kommunikasjon."

Les mer

 

Avansert søk

Tomteoversikt i Simonbakken Boligfelt

Sjekk tomteoversikt over ledige tomter

Les mer...

Gøy på landet! Ingen tvil, for nå flytter stadig flere byfolk til Laksvatn

Etter ti år i Kroken bydel i Tromsø, tok Jan og Britt Elin Indrevoll valget for tre år siden og flyttet til Laksvatn. Og de har ikke angret:

Les mer...

Boligene får superrask Internet forbindelse, digital TV og digital telefoni, via fiberkabel fra Troms Kraft


Boligene i Simonbakken Boligfelt får det beste innen kommunikasjon, lagt inn i husene
Les mer...

Laksvatn Skole er en av de bedre skolene i landet


Laksvatn Oppvekstsenter som rommer barnehage og skolen, hevder seg meget god nasjonalt
Les mer...

Opplev vakre Laksvannet, en naturperle rett utenfor stuedøra

Opplev vakre Laksvannet, en perle rett utenfor "stuedøra" ved Simonbakken.

Les mer...

Se vår bilde spesial av Simonbakken Boligfelt og Laksvatn

 Klikk på logoen til venstre for å starte vår bildespesial. Klikk på et miniatyrbilde, for å starte selve bildevisningen. 


Les mer...

Suksess på Nordkjosmessa

Årets utgave av Nordkjosmessa er over. Responsen på vår stand var overveldene. Over 70 huskataloger ble levert ut og 40 kataloger vil dukke opp i postkassen fremover, fra de som bestilte katalogene på messa.

Les mer...

Boligene får superrask Internet forbindelse, digital TV og digital telefoni, via fiberkabel fra Troms Kraft


Boligene i Simonbakken Boligfelt får det beste innen kommunikasjon, lagt inn i husene

Polarstjerna Eiendom AS, har inngått en avtale med Troms Kraft om innlegging av høyhastighets 100 megabit fiberlinje, direkte inn til hver av husene i Simonbakken boligfelt på Laksvatn. Hver husstand har da 100 megabit linje alene til disposisjon!

Dette betyr at hver bolig kan sitte med super rask internet forbindelse via fiberen, samt IP telefoni (digital fasttelefoni) og digital TV, på ett og samme abonnement. Hele tjenesten leveres og installeres av Troms Kraft, som også leverer strømnettet inn til boligene.

Hver bolig vil da ha både strøm, telefoni, de beste TV kanalene og Internet via fiber, gjennom ett og samme abonnement fra Troms Kraft. Enklere blir det ikke.

Mer info om fiber fra Troms Kraft, levert til Simonbakken Boligfelt, finner du på Troms Kraft sine hjemmesider på http://www.tromsbynett.no/Bynett/Hjem.html  

Troms Kraft har et samarbeid om leveranse av Internet, digital telefoni og TV kanaler, fra leverandøren Ivisjon AS. Det er Ivisjon som fysisk leverer alle 3 tjenestene, og de sender disse signalene (Internet, TV og Telefoni) inn på Troms Kraft sin fiber, som nå legges inn i boligene i Simonbakken boligfelt, på Laksvatn.

Les mer om hvilke TV kanaler, digital telefoni og Internet bredband, du vil få til din nye bolig på Laksvatn, på Ivisjon sine hjemmesider http://www.tromsbynett.no/Bynett/Tjenester1.html

 

 

Powered by: Intell-Office.com © Max-Erik Hansen, 2005