Uten Flash   |   Med Flash
Ingvill og Morten sier:

"Grunnen til at vi velger å flytte til Laksvatn og Simonbakken, kan oppsumeres med 4 punkter: Oppvekstvillkår, friluftsliv, økonomi og kommunikasjon."

Les mer

 

Avansert søk

Gøy på landet! Ingen tvil, for nå flytter stadig flere byfolk til Laksvatn

Stadig flere nybyggere har satt fokus på bygda Laksvatn, utenfor Tromsø. Lave priser, perfekt familiemiljø, men nærhet til Tromsø, er svært ettertraktede faktorer.

Les mer...

Leverandør oversikt

Polarstjerna Eiendom AS benytter kun kvalitetsleverandører til våre eiendomsprosjekt.

Polarstjerna Eiendom AS benytter kun kvalitetsleverandører, til vårt nye boligfelt på Laksvatn. 

Vi er stolte av å kunne si at vi velger heller norsk toppkvalitets leverandører, som vår husleverandør, istedet for å velge leverandører som knapt nok vet opp ned på en hustegning, og langt mindre språket vi snakker i Norge.

Du skal føle deg trygg, når du ser vår logo på et byggeprosjekt, nå og i fremtiden.

 

Blå Bolig er valgt som leverandør av eneboliger og leiligheter, til Simonbakken boligfelt på Laksvatn. Du som kunde, kan velge valgfritt enebolig fra våre innholdsrike huskataloger, til 5 tomter som er ledige, på første byggetrinn i feltet. 

Besøk Blå Bolig ved å klikke på logoen til venstre

 

 

Orange Production har levert videofilm om området Laksvatn. Orange Production leverer produksjon av oppdragsfilm/dokumentar, foto og videomontasjer.

Besøk dem ved å klikke på logoen til venstre 

 

 

IntelliOffice har levert webløsningen til Polarstjerna Eiendom. Polarstjerna Eiendom legger selv inn alle artikler som er publisert på disse websidene, inn i en tilpasset designmal utviklet av IntelliOffice.

Besøk IntelliOffice på deres nettsted ved på klikke på logo til venstre

 

 

  

Powered by: Intell-Office.com © Max-Erik Hansen, 2005